Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2005, 05:34 PM
Hi-D-Ho-Man Hi-D-Ho-Man is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5
Default How Disappointing!

It's pretty upseting that they would exclude the Delta pci series out. I got all excited thinking that i could put my shelved Delta66 to use again to find its not supported
Reply With Quote
  #2  
Old 04-09-2005, 06:51 PM
JPS JPS is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Ohio
Posts: 924
Default Re: How Disappointing!

If I were you, I wouldn't necessarily give up. At least not until I downloaded the demo and tried it out with your Delta66. Often times Digi will not support hardware, but it will still work with the software. I used a Gigabyte motherboard and Digi 001 for over a year with the infamous "mixed chipset" (AMD/VIA) and it was a great performer! Perhaps, you'll have the same luck. In fact, I suspect it would work. If Digi is able to get the 2496 to work, which is PCI based, I can think of no reason the Delta 66 wouldn't, unless they purposely made it not to work.
__________________
John-Q6600,GA-EP35-DS3P, Zigmatec S1283: 235 D-Verbs @ 2.4 ghz
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2005, 07:32 PM
ZiggY!! ZiggY!! is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 43
Default Re: How Disappointing!




I understand what you are saying, but im not sure its going to work...

you'll probably get a "digidesign hardware not connected, yadda yadda yadda" message i imagine...

The Delta series is pretty damn old... would'nt surpise me it something new was coming along soon...

but check out the demo and post your findings... it may just work...
Reply With Quote
  #4  
Old 04-10-2005, 02:44 AM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,916
Default Re: How Disappointing!

try it....i've seen posts of other gear that was not supported being perfectly able to run the demo.....
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
  #5  
Old 04-10-2005, 01:48 PM
Hi-D-Ho-Man Hi-D-Ho-Man is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5
Default Re: How Disappointing!

Whatdayaknow! You guys were right. I installed the demo and it seems to work just fine with the Delta66 pci card. the installer automatically uninstalled the old drivers and replaced them with the new.

I didn't test it extensively tough i recorded 12 stereo using the 4 analog and Spdif inputs and ran a lite reason project thru Rewire no problems so far.

If all goes well after more extensive test, there will be a new item on my shopping list
Reply With Quote
  #6  
Old 04-13-2005, 11:44 PM
Rob Eko Rob Eko is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 9
Default Re: How Disappointing!

i got e full version yeserday and it works perfectly with my delta 1010lt
Reply With Quote
  #7  
Old 04-15-2005, 03:47 PM
kb420 kb420 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 29
Default Re: How Disappointing!

I think that PTM will probably work with all M-Audio sound cards because you can actually have more than one M-Audio soundcard in your computer, but they all will open under one interface. So basically, they all sort of run under the same driver set up. I just bought Sonar 4PE, but I am really considering this new alternative. If you guys are having problems with your set up, please let me know because this sounds like a winner.
Reply With Quote
  #8  
Old 04-15-2005, 05:01 PM
drunton drunton is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Chandler, AZ USA
Posts: 244
Default Re: How Disappointing!

The paperwork in the box for PTMP said that it was qualified with the list as given and they are working on adding more interfaces to the list.

If you've been around digi for a while you will know that a lot of stuff that is not qualified works just fine - you just have to decide to be a guinea pig.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-17-2005, 03:31 AM
SeanDerMan SeanDerMan is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 80
Default Re: How Disappointing!

Hi-D... How did u manage to get PTMP to work on the Delta 66. I downloaded the latest drivers from M-audio, but when i boot up the demo version of PTMP, it says that M-audio hardware is not detected.
I did read somewhere else that the drivers have to be downloaded from the 'digi' site, but I havn't come across any drivers on the digi site.
Thanks
__________________
i7 920, Asus P6T Deluxe V2, Win 7 64bit Ultimate, Asus NVidia 8400 GS x2, UAD-1, Digi 003R Factory with PTLE 8.03, RME Multiface, Cubase 5 32bit.
Reply With Quote
  #10  
Old 04-17-2005, 07:07 PM
Hi-D-Ho-Man Hi-D-Ho-Man is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5
Default Re: How Disappointing!

When i DL'd the demo the new M-Audio drivers were there too. When I installed it, it autmatically unistalled the old drivers and replaced them.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disappointing List of Plugins Barry Johns AAX Plug-ins 30 07-14-2012 05:29 AM
Pro Tools 9 Bugs disappointing... AUDIOSFX macOS 0 01-11-2011 07:04 PM
Is It Just Me Or Is Strike Very Disappointing? dmacintyre Virtual Instruments 2 03-14-2009 05:44 PM
VERY Disappointing.... Fali 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 04-05-2005 02:28 PM
6.1 mouse scrolling disappointing ckevperry Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 07-17-2003 12:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com