Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-21-2002, 10:08 AM
scottgreiner scottgreiner is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Posts: 884
Default WAY too fast!!

Is there a way to slow down the scrolling on the audiosuite plugin pulldown menu? I have a full two and a half pages worth of plugins in that list and the scrolling is so fast, I can only see the beginning or the end of the list. Finding a plugin in the middle of the list involves a difficult wrist flicking technique not unlike air hockey. I sucked at that game and I'm losing at this one too.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-21-2002, 01:38 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,309
Default Re: WAY too fast!!

They fixed this in the latest 32 trk beta of PT LE. Very nice. I’m shure its coming to PT TDM soon too.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner, now retired.
Mac mini, quad core i3, 3.6 GHz (Late 2018), 16 GB RAM
128 GB internal (2500/650 Mbs r/w)
1 TB external (425/425 Mbs r/w).
Focusrite 2i2 3rd gen, Dynaudio BM6's, Command 8, a couple of mics.
Pro Tools 2020.9.1, Mac OS 10.15.6.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-23-2002, 06:52 PM
snoopy snoopy is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Hollywood CA
Posts: 744
Default Re: WAY too fast!!

I'm using 5.11 (TDM) and it has multiple scroll speeds depending on how far down or up I move the cursor. It may only be 2 or 3 different speeds but it works well for me.
__________________
Colin Miller
Teaboy Audio Recall Sheets
http://teaboyaudio.com
Reply With Quote
  #4  
Old 08-23-2002, 07:07 PM
studiojimi's Avatar
studiojimi studiojimi is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,115
Default Re: WAY too fast!!

i agree and while your at the slow down of the scroller

let us prioritize our own plug order list so the "junk" can be down at the bottom
__________________
CAZADOR RECORDING
PT10.3.10/HD6/192w16in/MTN.LION OS 10.8.5 / Westmere MacPro 8 Core W/20gRAM MAGMA-PE6R4/TDM&RTAS/WAVES Platinum/UA/Eventide Plugs/I usually record at 88.2
With GOD as my partner. . . I need to make my plans LARGER.

Reply With Quote
  #5  
Old 08-24-2002, 08:55 AM
JGuth JGuth is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: NY, USA
Posts: 424
Default Re: WAY too fast!!

I hope the scrolling speed and acceleration can be made independent of the computer's speed-then this problem would be really solved.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-24-2002, 01:37 PM
BenjiF BenjiF is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: Minneapolis, MN
Posts: 52
Default Re: WAY too fast!!

Quote:
Originally posted by studiojimi:
i agree and while your at the slow down of the scroller

let us prioritize our own plug order list so the "junk" can be down at the bottom
<font size="2" face="Verdana, Arial">As I recall, plug-ins show up in alphabetical order of filename. You could, therefore, rearrange your plug-in list by tacking an extra letter onto the beginning of each filename in your plug-ins directory. You would, for instance, put a "Z" in front of the plug-ins you want to show up at the bottom of the list. That's what I seem to remember anyhow, but I could be mistaken (and it would still be nice to have a better way of rearranging the list.)
__________________
|)
|)enji

The trouble with computers, of course, is that they're very sophisticated idiots.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-26-2002, 05:44 AM
seeds seeds is offline
Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 129
Default Re: WAY too fast!!

Scott- - yes they are WAY too fast I agree.

I also want a knob on my procontrol or C24 for my Virus patches...what a pain to choose them!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New PT10 User. MBox3, MAudio Fast Track Ultra, MAudio Fast Track 8R? epu Pro Tools 10 3 06-13-2012 03:55 PM
is a g5 mac 1.8 ghz fast enough for pt benjaminflam81 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-18-2009 05:48 AM
Which HDD should be the fast one? Ford Prefect 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-21-2007 03:14 AM
need help FAST SublimeAndy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-02-2005 05:10 PM
Need your help fast! Mark_Knecht 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-04-2002 12:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com