Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-26-2010, 08:10 AM
hummerZ hummerZ is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: NYC
Posts: 264
Default HD ships with 8.0.3?

So how do I get a copy of 8.0.1cs2 running?

I'm hesitant to use the newer versions because of all the problems people seem to be experiencing with video output.

Thanks for any assistance.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-26-2010, 09:18 AM
Sean Russell Sean Russell is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: DC Metro
Posts: 1,286
Default Re: HD ships with 8.0.3?

Download 8.0.4 they fixed the video output bug.
__________________
... but does it help the chorus?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-26-2010, 09:54 AM
Firechild Firechild is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Sweden
Posts: 852
Default Re: HD ships with 8.0.3?

I´m interested too, because I would like to check out 8.0.1 with Logic 9.1.1.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-26-2010, 09:57 AM
hummerZ hummerZ is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: NYC
Posts: 264
Default Re: HD ships with 8.0.3?

Yeah, but it sounds like there are problems with AudioSuite in 8.0.4, such as the issue with iZotope RX. That's kind of a deal-breaker for me.

Is there not any way to download 8.0.1?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-27-2010, 03:12 PM
Oliver M Oliver M is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Europe
Posts: 1,022
Default Re: HD ships with 8.0.3?

Quote:
Originally Posted by hummerZ View Post
Yeah, but it sounds like there are problems with AudioSuite in 8.0.4, such as the issue with iZotope RX. That's kind of a deal-breaker for me.
This is not an issue of PT but a bug the guys at iZotope have to fix. I believe that such a fix is around the corner.
But if you depend on the iZotope plug-ins you better wait.


Oliver
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi 001 Ships With ProTools LE 6.0 for OS X?? DigiTechSupt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-14-2003 01:04 AM
Pro Tools Ships 96kHz! What will you do? stedel Pro Tools TDM Systems (Mac) 40 10-25-2001 11:33 AM
Apple Ships OSX on all Powermac Shawn Parr General Discussion 1 05-23-2001 01:55 AM
NT ships today! maybe? smurphworld Pro Tools TDM Systems (Win) 0 12-23-1999 08:23 AM
Mix ships? Drum Pro Tools TDM Systems (Win) 0 12-09-1998 10:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com