Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2013, 02:53 PM
paulstapp paulstapp is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Lynnwood, WA USA
Posts: 22
Default "could not create a new document "

see attachment ... this occurs at start up
Reply With Quote
  #2  
Old 06-19-2013, 02:59 PM
paulstapp paulstapp is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Lynnwood, WA USA
Posts: 22
Default Re: "could not create a new document "

I am learning to enclose attachments.Screen Shot 2013-06-19 at 2.35.21 PM.jpg

Last edited by paulstapp; 06-20-2013 at 09:55 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Could not create a new document because assertion in..." denka macOS 12 02-25-2015 08:17 PM
Error: "pro tools session version too new while translating document" stonerebel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-30-2008 10:25 AM
Roland Fantom "Patch List Document" for Protools6 NicKnight 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-12-2003 10:49 PM
"Error opening Document" (session file) Blake McGinnis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-15-2002 08:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com