Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-11-2007, 01:24 AM
henrikas henrikas is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Oslo, Norway
Posts: 33
Default Frontier Tranzport, working with LE?

Hi,

any positive experiences with Tranzport and Factory 003 ?


Cheers,

Henrik

Mac Pro OS 10.4.9. Factory 003.
__________________
Henrik Skram
filmcomposer - OSLO
www.henrikskram.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Frontier Tranzport Daw is NOT working with PT 10.3.5 shamanrock Pro Tools 10 3 05-20-2013 07:14 PM
Frontier Tranzport Mac88s 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-24-2011 08:06 AM
Project Mix I/O and Frontier Tranzport together RuffJazzRecords 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-27-2006 11:53 AM
Frontier Tranzport Richard Conrad Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 12-23-2005 12:57 PM
Frontier Tranzport Stig Eliassen Tips & Tricks 11 10-24-2005 10:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com