Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2015, 03:00 AM
DBK DBK is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Western Canada
Posts: 213
Default "Waiting for video operation to complete" - How to get rid of?

I was using the video engine earlier but I'm just working on music now. How do I make it bypass the "waiting for video operation to complete" loading screen whenever I offline bounce or load a new project?

I thought the video engine turned off/reset to default when I rebooted pro tools but I guess not.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waiting On Video Operation To Complete Jeffrey Talbot Post - Surround - Video 57 06-07-2017 10:53 PM
pro tools 11.3.1 waiting for video operation to complete? shamanrock Pro Tools 11 11 04-01-2015 07:41 PM
PT HD Native 11.3 "Waiting for the video engine to launch" bigbuddy3 Pro Tools 11 7 12-25-2014 08:34 PM
Waiting for video operation to complete jamesregan Pro Tools 11 1 06-11-2014 08:03 AM
"Waiting for the Video Engine to launch" error mrhood Post - Surround - Video 0 07-25-2013 01:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com