Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-22-2010, 10:57 AM
mwconn@yahoo.com mwconn@yahoo.com is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 11
Default Unable to reacquire hardware

Pro Tools is unable to reacquire hardware because it is in use by another application.
I can not adjust the buffer size.
I don't have any other applications on the computer and am not hooked up to the web. The system has been running fine for a year... up till now.

I am in Pro Tools 8, Digi 002 Rack into a Dell Dimension 4600 duo core with maxed out ram.
Thoughts?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to reacquire hardware and DAE error 6117. Please help TheSmackPanda Pro Tools 10 2 06-16-2015 02:02 PM
Exiting playback engine! PT unable to reacquire hardware crizdee Pro Tools 10 1 12-17-2011 03:28 AM
"...unable To Reacquire Hardware..." Help, please!! Rooster777 Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-27-2008 12:10 PM
unable to reacquire the hardware! "MDW" The cause crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-23-2006 06:09 PM
Unable to reacquire hardware.... Mark Tandy Digidesign Hardware & Software 4 06-07-2001 03:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com