Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2019, 10:20 AM
Justanaudioguy Justanaudioguy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Florida
Posts: 12
Default Digi Pre - Question

I know you can control multiple Digi pre's from one Protools setup but can we use can we use many rooms to control ONE Digi pre?

If suite one want to change levels on channels 1 & 2
and suite three wants to make channel 5 louder, can I do this?

Does it matter where the Midi info comes from?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-23-2019, 10:59 AM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2,105
Default Re: Digi Pre - Question

No. You can use a MIDI merge box for that.
__________________
Pro Tools Ult 2019.6, HDX 3, MTRX/SPQ, HD OmniMac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.13.6RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 980 4GB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi Tech Question for Pro Tools LE 7 - Digi Admin MorganPost 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-22-2005 10:17 AM
Digi 002 vs. Digi 002 Rack: New User Question DrAlanLipman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 06-08-2004 11:59 AM
Digi 002 Question chadoworld 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 01-25-2004 03:43 AM
digi 001 or digi 002 (another Newbie question) encry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 09-25-2003 09:37 AM
to digi or not to digi? that is the question bean438 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-06-2002 01:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com