Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2020, 05:56 AM
Protone Protone is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 35
Default Protools playback distorted/weird after bouncing to disk

Hi,

Weird problem with Protools ultimate. (OSX Catalina, fully loaded MBP16, UAD Apollo X16).

Sometimes after I bounce to disk, protools playback sounds distorted and weird. The problem gets solved by closing and re-opening protools. Bounced file is always fine.

Has anyone experienced anything like this?

-Pete
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Distorted playback after bounce to disk malabor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 07-10-2011 02:39 PM
All playback is distorted, even the protools demos ecaranci Pro Tools SE and Essential (Win) 0 04-17-2010 09:44 AM
Protools 7.3 Not Bouncing to disk... JAO630 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-11-2008 08:49 AM
Playback and bouncing to disk errors. 6101 and 9128 june bug 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-07-2007 11:18 AM
Playback buffer while bouncing to disk. JonMitchell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-30-2005 09:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com