Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > System 5

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-27-2020, 06:27 AM
klaukholm klaukholm is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Copenhagen/Stockholm
Posts: 237
Default Win 10 and MC Pro

Does the MC pro work with win10?
I had to upgrade and just cannot get it to connect.
__________________
Pyramix Masscore
PTHD 12
HDX connected to Merging Horus IO
Euphonix 5MC
Avid S3
Reply With Quote
  #2  
Old 09-03-2020, 01:48 PM
Steven1145 Steven1145 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Paris, France
Posts: 192
Default Re: Win 10 and MC Pro

You mean on the DAW? Yes it works fine.
However check that Win 10 didn't switch the Firewall back on, that's the usual culprit with connection issues at every Win10 update.

Envoyé de mon SM-G981B en utilisant Tapatalk
__________________
Steven Ghouti
YELLOW CAB Studios
Paris, France

The studio FB page
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com