Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2008, 10:20 AM
Wheeltard Wheeltard is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: The Big Peach
Posts: 323
Default Could not allocte space for recording! Error message

Really weird. Was in a session today and got an error message as I went to record direct outs from my EZ Drummer. Could not allocate space for recording -- I've got 116 gig of free space in my partioned Glyph.

Any ideas what's up? Any help would be greatly appreciated.
Wheels
__________________
www.myspace.com/colmarkwheeler
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2008, 06:39 PM
djjimmylyons djjimmylyons is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 7
Default Re: Could not allocte space for recording! Error message

I'm not a computer guy, but the times I've seen that message it was because, the file/folder was on the desktop and there was something in the preferences that didn't allow for saving to the desktop.

If I'm right, you need to move the folder onto your hard drive.

If it's not presently on the desktop, I got nothing.

Good luck.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error message: Could not allocate space for recording Jonnyawesome macOS 2 08-08-2011 07:32 AM
"Could Not Allocate Space For Recording!" Error Message TheEvilCow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 06-18-2011 02:34 PM
ERROR MESSAGE : "Could not allocate space for recording! " when recording audio. Save|The|Architect 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 01-03-2011 11:04 AM
Error message when I hit space bar to stop recording TracyPfau 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-26-2007 06:52 PM
cannot allocate space for recording message keeps popping up?? compblue 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-05-2003 01:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com