Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-27-2018, 01:15 PM
skiffle skiffle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: London
Posts: 53
Default Project Mix i/o lost connection with PT MP9

High, I'm using M-Audio Project Mix with PT MP9 on a Macbook Pro OSX 10.6.8

I switched everything on as normal but when i launched PT a window appeared with the words "Error occurred while trying to load the controller personality HUI" So i clicked OK and opened a PT project but the Project Mix has no control other than Output.

Any help with this headache would be much appreciated!

Thanks again,

skiffle
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S3L-X Lost Connection with S3 Mike496 VENUE Live Sound Systems 0 10-31-2014 07:02 AM
Lost connection to Mix and Control musikrolf Artist Series 9 05-23-2012 07:34 AM
Lost connection Stig Eliassen ICON & C|24 8 03-13-2012 03:19 PM
Lost Connection 6figgas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-16-2006 12:09 AM
Digi 002 lost connection Keniko 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-19-2005 01:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com