Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-14-2019, 08:41 PM
Scott Goldberg Scott Goldberg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: SF Bay Area USA
Posts: 1,066
Default Pro Control Headphone Send Not Working

I have an HD III Accel system that I just connected to a Pro Control. The DSUB cable is not pinned correctly, so I have to listen back to my audio through outputs 7-8. My real problem is that I am not getting a headphone mix at all through the headphone output. I am told that Pro Tools has the Pro Control set up to play the headphone output though 1-2 but I don't know how to either cross patch my I/O setup to see the headphone outputs, nor do I know if I can get my I/O to actually play out through 1-2 like I did with my Control 24.

Any suggestions or help is extremely welcome. I have a 192 I/O, and it goes straight in and out to my Pro Control.
__________________
Scott Goldberg
Gold Recordings
http://www.goldrecordings.com
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to send my mains mix to a headphone amp? Johnrg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-13-2014 11:37 PM
template headphone send for 003 PTLE8? redchair 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 05-31-2009 11:40 PM
headphone send muted by low latency? Arrgghh... Idahoguide 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-01-2008 07:12 PM
control 24 studio headphone send issues tom devilution ICON & C|24 2 10-17-2007 06:44 PM
setting up a headphone send Andrew Red 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-16-2006 01:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com