Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2013, 11:17 AM
Sonic Blue Meanie Sonic Blue Meanie is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Austin, Texas
Posts: 77
Default Used Digi 002 plays PT 7.4 Session, but no iTunes audio?

Still scratching my head, have searched it. Purchased a used Digi 002 unit, replaced mbox2. Hooked it up, protools session run and play fine. But when I play iTunes, it shows to be playing fine, but get no audio from external speakers. I can switch to internal speakers and heat it there though. What am I Not checking here? Spotify behaves same way. If I get the pt8 software, will that fix it? Please help.
__________________
Mac OS High Sierra
Version 10.13.6
3.5 GHz Inte Core i5
8 GB
Protools First/Scarlett 2i4
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2013, 02:23 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,851
Default Re: Used Digi 002 plays PT 7.4 Session, but no iTunes audio?

Will LE8 fix it? I don't know, but I can give you the work-around that served me well. Run a cable from the computer's sound card(the mini TRS) to dual RCA plugs and connect them to the Alt inputs on the 002. To listen to all non-Pro Tools audio thru your studio speakers, just hit the Alt to Mon button on the 002.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-27-2013, 11:52 AM
Sonic Blue Meanie Sonic Blue Meanie is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Austin, Texas
Posts: 77
Default Re: Used Digi 002 plays PT 7.4 Session, but no iTunes audio?

That will do the trick, thank you!
__________________
Mac OS High Sierra
Version 10.13.6
3.5 GHz Inte Core i5
8 GB
Protools First/Scarlett 2i4
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 2 plays itunes, but not Protools??? Macbread10 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-05-2010 10:42 PM
Installed big Ben last week now iTunes plays everything like a chipmunk on 96i/o MASTERLINKSTUDIOS Pro Tools TDM Systems (Mac) 17 09-10-2009 09:38 PM
iTunes & Toast t. 8 plays on one side only in pro tools hd 10.4.9 G-Mac Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-28-2009 03:23 PM
Toggling audio between itunes and pro tools session/DIGI 002 freedomrock69 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-10-2009 01:15 PM
After upgrading to Core Audio Driver 1.1, iTunes no longer plays out my 192 niki111 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-27-2003 12:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com