Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-02-2008, 08:38 AM
starsdilate starsdilate is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Default Why is my display YELLOW!?

For nearly a month (I just got back from tour and checked it again) my Pro Tools display appears mostly in yellow and almost 8 bit looking. It runs normally, but details are very blurry and it becomes almost impossible to do fades, etc. Every other program on my machine runs and appears fine.

I've taken screen shots and you can view them here:

http://i38.tinypic.com/euhksl.jpg

http://i34.tinypic.com/2yowxnp.jpg

I'm running PT LE 7.3.1 on a MacBook Pro 2.33 GHz Intel Core 2 Duo OS X Version 10.4.11

I tried updating to 7.3.1.6, but that didn't work. I don't have installation discs for 7.3.1, so I am at a loss. Has anyone seen this before? PLEASE help!

-Will
Reply With Quote
  #2  
Old 11-02-2008, 08:57 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,611
Default Re: Why is my display YELLOW!?

So does everything else look fine on the screen(i.e. only protools looks whacky)?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-02-2008, 09:00 AM
starsdilate starsdilate is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Default Re: Why is my display YELLOW!?

yep, everything else runs and look normal.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2008, 03:21 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,752
Default Re: Why is my display YELLOW!?

Try changing your Display control panel to Millions of colors...
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi Tech Sup: Color Display & Aux Send Display bugs nob turner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-07-2010 02:43 PM
!!! Setting display on imac from millions to thousands turns PT YELLOW !!! oulablank 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-09-2010 04:02 PM
New Strike Look: Yellow submarine, Yellow submarine.... pablotec Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-07-2008 05:23 PM
Little Yellow Box Lines in Arturia's Minimoog V Display??? RokVox Virtual Instruments 7 04-18-2007 11:44 AM
Little Yellow Box Lines in Arturia's Minimoog V Display??? RokVox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-12-2007 11:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com