Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-11-2007, 11:32 PM
RokVox RokVox is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: .
Posts: 719
Default Little Yellow Box Lines in Arturia\'s Minimoog V Display???

Hi Everyone,

I tried contacting Arturia's Support but after MANY emails, no one has gotten back to me. So since it involves Pro Tools LE, I thought I'd place the post on the DUC to see if anyone can help:


I recently downloaded the latest update for Arturia's Minimoog V (Version 1.6). When I open up the Plug-In in Pro Tools LE, there are little yellow box lines around the Tune, Glide, Volume and Voice Detune Knobs within the Minimoog GUI. Anyone else have this problem?

Your help is greatly appreciated!!!

Here are my system specs:

PowerMac G5 DualCore 2.3 with 4.5 GB of Ram, running
Tiger 10.4.8 (PPC), DIGI 002 with ProTools LE
7.1cs10.

Thanks,
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2007, 11:38 AM
RokVox RokVox is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: .
Posts: 719
Default Re: Little Yellow Box Lines in Arturia\'s Minimoog V Display???

Does anyone know how to contact Arturia Support by phone. I have emailed them MANY times as well as placed posts on Arturia's Forum and no one is getting back to me on the issue that I listed above.

Any help would be appreciated!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
!!! Setting display on imac from millions to thousands turns PT YELLOW !!! oulablank 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-09-2010 04:02 PM
Issues with Arturia's Analog Factory SE Amnesiac Virtual Instruments 0 03-23-2009 08:47 PM
Why is my display YELLOW!? starsdilate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-03-2008 03:21 PM
Little Yellow Box Lines in Arturia's Minimoog V Display??? RokVox Virtual Instruments 7 04-18-2007 11:44 AM
The Minimoog V is out Cliffy_Boy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-29-2004 09:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com