Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2019, 07:26 AM
MatzeHD MatzeHD is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Germany
Posts: 98
Default PT9+CPKit Upgrade

Hi!
We have a PT9 License with Complete Protuction Kit too.
Is here a posibility or a good deal for a upgrading to newer version or its even better to buy a new version directly?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2019, 07:41 PM
iigunzent iigunzent is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: Houston
Posts: 8
Default Re: PT9+CPKit Upgrade

The best upgrade path is to buy the reinstatement perpetual license for $300. It gives you PT10,11,12, & 2018 non-hd versions all in one license. It's a pretty good deal. But the Complete production toolkit no longer exists so you'll lose the HD functionality. If that's a must have, the only way is to upgrade to PT Ultimate. Idk the price on that one but its somewhere around$1000.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing 1 qualifying license(s) for upgrade to Annual Upgrade Plan for Pro Tools 12 bangmusicdk Licensing & Accounts 0 11-12-2016 10:27 AM
Pro Tools Upgrade Upgrade Plan Extenstion adam79 Pro Tools 12 3 04-30-2016 10:07 AM
Pro Tools 10 Student Version- To upgrade, or not to upgrade? KFPCalvin Windows 4 04-12-2012 08:37 AM
Upgrade question - can I use mbox2 micro upgrade on 002 system? spreston 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-22-2009 11:22 AM
Upgrade link 'Sorry, no product found.' How can I upgrade?? dim 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-15-2008 12:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com