Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-1998, 03:23 PM
tbo tbo is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York, NY, USA
Posts: 8
Default SCI 2.04...blow it up my #%@$^

After receiving and reading the material for the SC Editor upgrade to v2.1, I let the installer overwrite SCI 2.03 and install SCI 2.04; whereupon I spent the next 40 minutes trying to figger out why neither the old or new version of the Editor would open. Finally, I reinstalled SCI 2.03 (against all advice from the READ ME docs) and presto! Everything (including the new editor) works fine! All I can say is: DON'T BELIEVE THE HYPE and how about some more thorough beta-testing?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-10-1998, 08:17 PM
Kevan Staples Kevan Staples is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Toronto Canadada
Posts: 381
Default Re: SCI 2.04...blow it up my #%@$^

I took the following from the read me that accompanies SC 2.1.1

"The SampleCell Init is included in the DSI with DSI 3.0.3 (and all future DSI versions) so there is no need to use a separate SampleCell Init."

Perhaps you might try removing SCI 204
Reply With Quote
  #3  
Old 09-12-1998, 12:09 AM
tbo tbo is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York, NY, USA
Posts: 8
Default Re: SCI 2.04...blow it up my #%@$^

Kevan, thats exactly what I saw (though it doesn't apply in my case, as I don't use a DSI - all native, baby...) As for removing SCI 2.04, that was the point (and action described) of my initial posting.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Did my ProjectMix blow-up dijitalhorse Pro Tools M-Powered (Mac) 2 10-09-2010 04:11 AM
Did I Blow Out My Input 1 ?? p3rocks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-09-2006 02:50 AM
will my G5 blow-up if i do this.... GKB Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 12-22-2003 10:10 PM
dBX 166XL - does it blow? butter_lover 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-28-2003 02:56 AM
How NOT to blow speakers ? imi General Discussion 9 06-26-2001 09:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com