Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 08-02-2016, 01:28 PM
PT8716 PT8716 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 147
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

Is it possible that one of the optimizations is blocking this from working?
Reply With Quote
  #12  
Old 08-02-2016, 01:48 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,738
Default 11R Standalone Editor Won't Install

Not usually,

I am assuming that there was an install for x32bit and x64 bit app?

I am a Mac guy so I am out of options/ideas

Is your 11 rack configured for the default sound playback device in the windows control panel?
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #13  
Old 08-02-2016, 01:52 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,741
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

Have you tired using a different USB port or cable? Are you plugged into the computer or into a hub?

I would uninstall the editor and then reinstall it.
__________________
Brian

Windows 10 Pro 64 Bit

Pro Tools 2020
benonistudio.com
Youtube Channel - benonistudio
Plugin Deals
@benonistudio
Instagram
Reply With Quote
  #14  
Old 08-02-2016, 02:59 PM
PT8716 PT8716 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 147
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

Just un-then-reinstalled 11R Driver, Quicktime and when I try to install the editor it says that it needs to install pace software(which is already on my computer) It says it needs to reboot, I click ok, reboot and...nothing.
Reply With Quote
  #15  
Old 08-02-2016, 03:07 PM
PT8716 PT8716 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 147
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

When I say nothing it won't even install now.
Reply With Quote
  #16  
Old 08-02-2016, 05:17 PM
PT8716 PT8716 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 147
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

Is there and intaller that doesn't prompt to install the pace software?
Reply With Quote
  #17  
Old 08-02-2016, 06:24 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,738
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

No probably not.....

Maybe you can try messing around with the monitor resolution? Maybe lowering it, will help, it's possible.

What video card are you running?
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #18  
Old 08-02-2016, 07:15 PM
PT8716 PT8716 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 147
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

Wow! I changed from HDMI cable to VGA. Is that really what the problem was?
Attached Images
File Type: jpg 11rrrrrrr.jpg (49.7 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #19  
Old 08-02-2016, 07:16 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,738
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

Wow super cool....switch back and see
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #20  
Old 08-02-2016, 07:34 PM
PT8716 PT8716 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 147
Default Re: 11R Standalone Editor Won't Install

Switched back to HDMI and these popped up. Then it said Windows will run in compatability mode(which I tried many times earlier) next time I launch application and it worked! Phew!
Attached Images
File Type: jpg 112.jpg (20.3 KB, 0 views)
File Type: jpg 113.jpg (27.6 KB, 0 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack Standalone Editor brianiac5150 Eleven Rack 315 02-07-2015 05:53 PM
Eleven Rack standalone editor won't install on Windows 8.1 prkaye Eleven Rack 2 03-28-2014 11:11 AM
So where are we now with the Standalone Editor? sorcerer27 Eleven Rack 22 12-29-2012 02:33 PM
Standalone Audio Editor manilarice 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 09-28-2010 03:55 PM
D-Show standalone editor 2.8 and 2.7 on same PC? milkyco VENUE Live Sound Systems 5 04-08-2010 03:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com