Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-20-2008, 11:56 AM
bradwarren bradwarren is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hamilton, MT USA
Posts: 49
Default Going from 7.1.1 to 7.4.2-Delete 7.1.1 first?

I'm just wondering if I should fully uninstall 7.1.1 first before setting up 7.4.2? Perhaps when I attempt setting up 7.4.2 it will do that automatically. Does anyone know about this? Thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
To Delete or Not to Delete...that is the question DonaldM General Discussion 14 11-06-2013 05:52 AM
Please delete msawitzke Pro Tools 9 0 11-24-2010 03:16 PM
In case delete region, my PT 5.1.3 delete all regions on track. What is it? kwarkot Post - Surround - Video 0 12-04-2002 01:38 AM
delete posterchild 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 11-13-2002 10:49 AM
delete posterchild 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-30-2002 03:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com