Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2013, 10:01 AM
bonzerboy bonzerboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 517
Default Plugin Alliance and pro tools 11

I have a few of their plug ins and they seem to be crashing pro tools. Anyone else have this issue?
__________________
Wow am I groovy or what
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2013, 07:04 PM
ronwasserman's Avatar
ronwasserman ronwasserman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,850
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

Quote:
Originally Posted by bonzerboy View Post
I have a few of their plug ins and they seem to be crashing pro tools. Anyone else have this issue?
Zero issues here. I have about 7 of their plugs
__________________
Ron Wasserman
http://www.ronw.com
http://www.imdb.me/ronwasserman
http://www.fishertheband.com
Mac Pro (Late 2013) 3.5 GHz 6-core Intel Xeon E5 - 32 GB Ram / 1TB Flash Storage - Avid HD I/O - Latest Mac OS - HDX3 - Latest PT Version.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-16-2013, 07:23 PM
gtrm8kr gtrm8kr is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: USA
Posts: 101
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

I'm having the AAE 20007 error/crash that they list in known issues on their site. It makes rockrack unusable in 11. Changing presets causes it. PITA.
__________________
PT 12.3 on Win 8.1 Pro, i7-3930k, Sabertooth x79, 16GB G.Skill 2133, Lynx Hilo, Eleven Rack, a "few" guitars...
Reply With Quote
  #4  
Old 10-16-2013, 08:31 PM
Jazzbass56 Jazzbass56 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: LA
Posts: 422
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

Quote:
Originally Posted by ronwasserman View Post
Zero issues here. I have about 7 of their plugs
+1 no problems
__________________
Intel Intel Core i7-5930K 3.5 GHz Processor
ASUS X99-PRO/USB 3.1 Motherboard,64 GB crucial DDR4 ram
Thunderbolt EX 2
Windows 10 Pro
................................
2013 MacBook Pro Retina i7 Quad-core, 16gb ram.
Mac OSX 10.11.6
...........
Mac Pro (Late 2013)
2.7 GHz 12-Core Intel Xeon E5
Memory 128 GB 1866 MHZ DDR3
Graphics AMD FirePro D700 6144 MB

PT Ultimate 2019.12 on Mac
PT Ultimate 2019.12 on Windows
Logic Pro X 10.4.6
Nuendo 10.2
...........
(2) Apollo X8 Thunderbolt
Reply With Quote
  #5  
Old 10-16-2013, 11:56 PM
Mitchel Mitchel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK
Posts: 193
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

No probs with bx_digital_v2.
PT11 HD
Reply With Quote
  #6  
Old 10-16-2013, 11:57 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,805
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

Using lots of PA plugins and I have no issues with them.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-17-2013, 03:30 AM
clausiii's Avatar
clausiii clausiii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Vienna, Austria
Posts: 1,801
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

Working fine here!
__________________
My ears! My ears!
clausiii
-----------------
MacBook Pro i7 Quad 2.6GHz 16GB RAM
ProTools 2019.5
Digidesign Command|8
macOS Mojave
MOTU 4pre
MOTU Track16
Axiom Pro 25
LinnStrument 128
Roli Seaboard Block

tons of stomp boxes
tube amps
guitars
noise
Reply With Quote
  #8  
Old 10-17-2013, 05:21 AM
Brent_Sydney Brent_Sydney is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 442
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

Working but for their woeful automation problems that they seem unwilling or unable to fix, listed in their faq.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-17-2013, 09:02 AM
Bob Olhsson's Avatar
Bob Olhsson Bob Olhsson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Songwriter Gulch, Nashville, TN
Posts: 3,356
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

I had a problem with the first AAX-64 version of TwinTube crashing Pro Tools but that was fixed some time ago.
__________________
Bob's room 615 562-4346
Interview
Artists are the gatekeepers of truth! - Paul Robeson
Reply With Quote
  #10  
Old 10-17-2013, 09:31 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,437
Default Re: Plugin Alliance and pro tools 11

Using Maag Eq and Elysia compressor without any issues so far and they do sound great
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mega plugin deals!! Slate, plugin alliance etc crizdee AAX Plug-ins 3 02-06-2014 12:03 PM
Any Plugin Alliance plug-in for $99 mesaone AAX Plug-ins 1 11-27-2013 10:46 PM
FS - Plugin alliance Roll Buy & Sell 3 07-08-2013 03:28 AM
From plugin alliance TOM@METRO AAX Plug-ins 3 06-21-2013 12:40 AM
New Plugin Alliance AAX DSP this week! audioluche AAX Plug-ins 7 10-20-2012 05:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com