Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2016, 02:18 PM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,102
Default Izotope expanding

Looks like Izotope must have some exciting plans and new products up their sleeves. Wonder what's coming from them.
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2016, 05:27 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,646
Default Re: Izotope expanding

Quote:
Originally Posted by DonaldM View Post
Looks like Izotope must have some exciting plans and new products up their sleeves. Wonder what's coming from them.
How about YAD - Yet Another Daw
I like Izotope s/w but the description sure sounds like recording s/w to me.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2016, 08:29 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: Izotope expanding

$7.5MM is not that large a windfall for a company like iZotope - but I suppose it may have a huge impact if the money is earmarked for new R&D only.

Maybe they'll funnel a bit of that into a new position, for which I'll immediately apply...
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #4  
Old 07-14-2016, 04:58 AM
simon.a.billington simon.a.billington is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Australia
Posts: 756
Default Re: Izotope expanding

Yeah I noticed their huge loan application.

I really think the DAW market is already oversaturated. However, that wouldn't stop them from taking a gamble. Personally, I think it would be a bad idea if they did.

...That is unless they were to focus on audio-post DAW. There may just be a niche there if it plays nicely with all the major NLEs out there.

Perhaps they want to dive into the hardware domain??
Reply With Quote
  #5  
Old 07-27-2016, 03:22 PM
DJbrimLo DJbrimLo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Austin
Posts: 11
Default Re: Izotope expanding

Well I am interested in seeing what they have in store. I am a fan of their products. Work well and their approach to their interface works well for me.
__________________
DJ brimLo
DJ | Artist | Producer | Engineer

djbrimlo
Reply With Quote
  #6  
Old 07-27-2016, 05:56 PM
simon.a.billington simon.a.billington is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Australia
Posts: 756
Default Re: Izotope expanding

Love their products too, just their the upgrade for RX was too much given how much improvement its was over the last.

They still haven't gotten the round-tripping right for Logic. ProTools seems to be fine.

I find it odd how they well allow you to read and edit CAF waves, but you can't save back into that format for Logic. Its a bit ridiculous given that its an extremely well thought out file format for the future.

So in this case I'm kind of stuck working with BWF. it does the job, but I'm not as happy.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Expanding my 192 tim carter Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-10-2009 03:02 PM
Expanding my rig..... Rehb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-04-2005 09:14 AM
expanding vx2kfilmer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-18-2003 11:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com