Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2019, 10:38 PM
ozzlvlosis ozzlvlosis is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bethpage, NY
Posts: 46
Default Notes look snapped to grid but arent

In the picture I've attached you can see the note is snapped to the grid. There is only an 8th note setting on the grid. However you can see the Velocity arrow is not lining up on the grid mark. This isnt just a visual annoyance, some playbacks it sounds like it's off a little.

I'm hoping it's some setting I accidentally hit and any insight is appreciated.
Attached Images
File Type: jpg Pro Tools Screen.jpg (49.0 KB, 0 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Set the grid to more than 1/64 notes KGB2011 Pro Tools M-Powered (Win) 12 09-29-2016 12:57 PM
Getting the Grid to 1/96 notes CAKEproductions Pro Tools 12 2 09-29-2016 12:55 PM
How Do I Create a Grid from Midi Notes? RTASW Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 2 04-29-2013 07:07 AM
Knob snapped off Mbox Mini WRX07 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-02-2007 04:51 PM
MIDI notes off on grid Electrohermit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 11-19-2006 02:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com