Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2011, 02:56 PM
olgamenendez olgamenendez is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: U.S
Posts: 1
Default Why I can not listen the virtual instruments

I already installed Protools SE with M_Audio, I can record and listen the vocals but I can not listen the virtual instrument, I was wondering if I need something else to listen them. If someone can help me I will appreciate very much
Reply With Quote
  #2  
Old 05-24-2011, 03:04 PM
BFGuru BFGuru is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Harrisburg
Posts: 4
Default Re: Why I can not listen the virtual instruments

are you importing the instrumentals or just trying to play them?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Instruments And RAM Becharax Virtual Instruments 8 12-19-2013 08:00 AM
Virtual Instruments rich7707 Pro Tools 10 1 03-07-2013 06:17 PM
Virtual Instruments for PTX for PT8 Ben Dowling macOS 0 10-08-2012 01:26 PM
Virtual Instruments (GPO) wizdoom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-08-2004 08:32 AM
virtual instruments Stu Windle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-25-2002 09:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com