Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-28-2011, 02:45 PM
vikash vikash is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: edmonton
Posts: 1
Default how do i set buffer

how do i set the buffer for my static noise problem.

p.s.

love the forum. u guys have been vary helpful.

rock on
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASIO client buffer and PT playback buffer mismatch? ChuckS Windows 1 01-16-2011 11:04 AM
Increase Buffer Size Error (Buffer at MAX) ??? PoPimp3069 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 03-29-2010 02:24 PM
6086, buffer underflow, hw buffer size and other errors on i7 rhythmtechnologies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 05-30-2009 08:36 AM
Buffer error 9129 & 9093 when turn down buffer StackLife06 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-01-2006 09:34 PM
Hardware buffer size in relation to DAE buffer sricabla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-04-2006 10:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com