Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-25-2012, 03:11 AM
Rockman413 Rockman413 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 471
Default How to let my HD output in win7 using other software

I'm using windows media player or other video player to play movie&music on my PC win7 equiped with pro tools HD cards. I know on Mac there's a software which let any software output their sound thru HD card and I/O. How about PC?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-25-2012, 09:20 PM
Rockman413 Rockman413 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 471
Default Re: How to let my HD output in win7 using other software

anyone knows?
Reply With Quote
  #3  
Old 08-31-2012, 06:39 AM
Third Eye Studios Third Eye Studios is online now
Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Albuquerque, NM USA
Posts: 1,881
Default Re: How to let my HD output in win7 using other software

I don't think there is a solution for this. There's not a driver that works with windows 7 and Avid Hardware. This used to work with XP and the digi wav driver (+ Rail's MME helper).

The way I get around this, for using CD Architect and other windows programs, is to use the digital out from the computer (optical spdif) into the digital in of my monitor controller.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quad output, Win7/002 Travo5 Post - Surround - Video 0 03-22-2013 04:21 PM
No Eucon commands visible in Eucontrol software 2.6.2 (Win7 64bit, PT 9.0.5) Elmobe Artist Series 0 11-23-2011 02:35 AM
Sound output error in Win7 64k, HD1 and PT8.1cs2 ynor Pro Tools TDM Systems (Win) 2 01-11-2011 03:20 PM
software synth midi thru output damnthing 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-25-2006 07:08 PM
Mastering Software output problem. Kiley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-15-2000 08:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com