Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-07-2020, 11:37 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,293
Default Re: Can't post to forum

I hear Avid is in process of updating certificates, this might be related to that maintenance job
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #12  
Old 06-08-2020, 04:15 AM
Cruz Azul Cruz Azul is offline
Member
 
Join Date: May 2020
Location: Australia
Posts: 19
Default Re: Can't post to forum

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
I hear Avid is in process of updating certificates, this might be related to that maintenance job
Thanks JFreak - will keep an eye on the forum and try and post the new thread again tomorrow.
Reply With Quote
  #13  
Old 10-16-2020, 11:33 AM
ttbloodlusttt ttbloodlusttt is offline
Member
 
Join Date: Oct 2020
Location: United States
Posts: 1
Default Re: Can't post to forum

Hello,

I am activated but I can't create a new thread to the Legacy area under Mbox Win section. I'm getting this error:

Access Denied
You don't have permission to access "http://duc.avid.com/newthread.php?" on this server.
Reference #18.74524817.1602869526.173e6cd8

I did open message from Contact Us area, but I figured if there's a minimum on posts, then I might as well get one knocked out here.

This is kind of ridiculous, and time consuming.


Thanks for any assistance regarding this matter.
__________________
Computer Specs:
Motherboard: GA-990FXA-UD# rev. 1 bios v.F9
Chipsets: AMD
CPU: AMD FX-8120
RAM: 16 GB DDR3
Sound: Creative SB Audigy Fx (onboard sound disabled)
Video: MSI Radeon RX 580 ARMOR MK2 8G GDDR5 (no onboard video)
PSU: Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W 80+ Gold (Aug 2020)
OS: Windows 10 Pro
Mbox 2 Pro via firewire to PC w/ above specs
DAW: Reaper, Audacity (have ProTools 7.3 LE with Ignition Pack 2)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
is there a way to move a post to a different forum dsearles General Discussion 2 02-04-2014 12:00 AM
"New" post forum spkguitar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 07-05-2004 07:51 PM
Is it time for an LE Post forum? K.B. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 22 07-05-2004 09:32 AM
OT: Please help populate and post to my forum Carl Fuehrer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 04-11-2004 08:15 AM
Post Forum Noiz2 General Discussion 0 04-23-2001 09:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com