Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-11-2010, 06:22 AM
RiF RiF is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 490
Default All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Recently all my tracks get selected (the track's names are highlighted in both the Edit and Mix windows) for some unknown reason. Probably due to a shortcut that I don't know of. I haven't found a way to unselect them other than creating new track and selecting that one. Any tips on how to unselect the tracks easier?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-11-2010, 06:39 AM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,755
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

alt click
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #3  
Old 05-11-2010, 06:58 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,465
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Quote:
Originally Posted by Keybeeetsss View Post
alt click
on any track
__________________
HP z820 12 core, 64GB RAM, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs, Warm Audio and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 05-11-2010, 07:10 AM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,755
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
on any track
On'eim
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #5  
Old 05-11-2010, 10:12 AM
RiF RiF is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 490
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Quote:
Originally Posted by Keybeeetsss View Post
alt click
Huh?
Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
on any track
Oh, yeah!
Reply With Quote
  #6  
Old 05-11-2010, 10:40 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,465
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Just call us Chase & Sanborn......
__________________
HP z820 12 core, 64GB RAM, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs, Warm Audio and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #7  
Old 05-11-2010, 10:56 AM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,755
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Just call us Chase & Sanborn......
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #8  
Old 05-11-2010, 11:39 AM
ejwells's Avatar
ejwells ejwells is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ohio, USA
Posts: 4,530
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Chase and Sandbon'eim
__________________
Pro Tools 10.3.3 | HD Native | HD I/O 8x8x8 | Mac Pro 8 Core Westmere | 24GB RAM | OSX Lion 10.7.4 | API 3124 | Chandler TG-2 | UA 4-710d | Empirical Labs Distressor EL8X | Kemper Rack |
Reply With Quote
  #9  
Old 05-11-2010, 11:44 AM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,755
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Quote:
Originally Posted by ejwells View Post
Chase and Sandbon'eim


& We put everything thru eJay
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #10  
Old 05-11-2010, 06:06 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,465
Default Re: All my tracks are selected (highlighted). How to get rid of this?

Yeah as our agent, eJay gets 20%.........of the fruit snacks. )its actually a sort of a diet plan where he eats 20% so KB and Dave don't get too fat)
__________________
HP z820 12 core, 64GB RAM, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs, Warm Audio and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to prevent all tracks from being selected DC-Choppah Pro Tools M-Powered (Win) 8 02-04-2019 12:03 PM
tracks become BLUE highlighted ??? mersisblue 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-03-2017 01:09 PM
Yellow highlighted tracks in edit window? tdblanchard Pro Tools Software (Mac) 3 03-15-2014 06:43 PM
cannot convert selected tracks philipp m 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-15-2002 04:52 PM
cannot group selected tracks? claudeklauss Digidesign Hardware & Software 1 02-10-2001 10:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com