Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-01-2012, 04:05 PM
NewdestinyX NewdestinyX is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 597
Default Not getting 768 tks w/CPTK2 in PTX?

Hey gang,
If this has been asked in several threads - the search function didn't find it for me.

I was just going through all my 'upgrades' as a new PTX + Complete Production Toolkit 2 owner.

But I just tried adding 768 mono tracks to a 24bit 48k project. It only activates 256 tracks. What am I doing wrong? According to all guides I've read I should have 768 available to me as a PT10 Native (non HDX) owner. There is supposed to be no file to download for CPTK2 like there was in the DVTK2 and MPTK days.. What gives?
__________________
Rig 1-Mix/Mast: PTHD 11.3.1; MacPro 6core (6,1) 3.5 GHz Xeon E5; 10.10.3 (SSD Drives for audio); Apogee DUET, FireStudio2626 as Hware Inserts to PT for outboard
Rig 2-Cutting&Remotes: PTHD 11.3.1; MacBook Pro (8,1) 2.8 GHz Dual i7; 10.9.2 (128GB int '6G' SSD drive); Profire LightBridge (FW800), 32ch Presonus Digimax FS
Reply With Quote
  #2  
Old 01-01-2012, 04:21 PM
ejwells's Avatar
ejwells ejwells is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ohio, USA
Posts: 4,530
Default Re: Not getting 768 tks w/CPTK2 in PTX?

You need 3 HDX cards to get 768 active tracks.
HD Native and 10HD/CPTK and PT10/HDX 1 and 10HD are all 256 active tracks max.
HDX 2 and PT10HD is 512 active tracks.
__________________
Pro Tools 10.3.3 | HD Native | HD I/O 8x8x8 | Mac Pro 8 Core Westmere | 24GB RAM | OSX Lion 10.7.4 | API 3124 | Chandler TG-2 | UA 4-710d | Empirical Labs Distressor EL8X | Kemper Rack |
Reply With Quote
  #3  
Old 01-01-2012, 05:05 PM
NewdestinyX NewdestinyX is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 597
Default Re: Not getting 768 tks w/CPTK2 in PTX?

Hmm. Their read me tells a different story entirely. They better clean that up. I am getting 'double' the tracks I had under PT9 - so I can't complain - nor can I think of 'any' instance where I'd need anywhere NEAR 768 tracks.. LOL!

And to add one scenario to your list that also gets 256 tracks at 48k (128 at 96K) = PT 10 Native + CPTK2

Thanks!
__________________
Rig 1-Mix/Mast: PTHD 11.3.1; MacPro 6core (6,1) 3.5 GHz Xeon E5; 10.10.3 (SSD Drives for audio); Apogee DUET, FireStudio2626 as Hware Inserts to PT for outboard
Rig 2-Cutting&Remotes: PTHD 11.3.1; MacBook Pro (8,1) 2.8 GHz Dual i7; 10.9.2 (128GB int '6G' SSD drive); Profire LightBridge (FW800), 32ch Presonus Digimax FS
Reply With Quote
  #4  
Old 01-02-2012, 10:46 AM
mykhal c's Avatar
mykhal c mykhal c is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: san fran
Posts: 4,355
Default Re: Not getting 768 tks w/CPTK2 in PTX?

Quote:
Originally Posted by ejwells View Post
You need 3 HDX cards to get 768 active tracks.
HD Native and 10HD/CPTK and PT10/HDX 1 and 10HD are all 256 active tracks max.
HDX 2 and PT10HD is 512 active tracks.
yep...what EJ said...
__________________
bassist...deep pocketz anyone???!!!

The Basschakra Lucid Soul Trip

i7 Builds - Specs and Results

HDNative | Omni | i7-3930K OC'd 4.0GHZ |
ASUS X79 Sabertooth | 32GB GSkill DDR3 2133 ram | mo' stuff
Reply With Quote
  #5  
Old 01-02-2012, 11:07 AM
mykhal c's Avatar
mykhal c mykhal c is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: san fran
Posts: 4,355
Default Re: Not getting 768 tks w/CPTK2 in PTX?

Quote:
Originally Posted by NewdestinyX View Post
Hmm. Their read me tells a different story entirely. They better clean that up. I am getting 'double' the tracks I had under PT9 - so I can't complain - nor can I think of 'any' instance where I'd need anywhere NEAR 768 tracks.. LOL!

And to add one scenario to your list that also gets 256 tracks at 48k (128 at 96K) = PT 10 Native + CPTK2

Thanks!
i haven't read the doc in quite awhile but IIRC you can have a max of 768 voices. IIRC PT10+CPTK will let you create 768 audio trax 'max' in a session of which only 256 can be voiced/played back/active at one time. i think a lot of us non-HD folks had to get used to the 'voices' terminology when applyin' it to non-HD PT9/10.
__________________
bassist...deep pocketz anyone???!!!

The Basschakra Lucid Soul Trip

i7 Builds - Specs and Results

HDNative | Omni | i7-3930K OC'd 4.0GHZ |
ASUS X79 Sabertooth | 32GB GSkill DDR3 2133 ram | mo' stuff
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for a CPTK2 license.... taproot Buy & Sell 1 10-22-2013 09:08 AM
Pro Tools 10 for CPTK2 Becharax Buy & Sell 6 06-12-2013 11:40 AM
Pro Tools and CPTK2 d|s|p Pro Tools 10 15 11-09-2011 11:37 PM
CPTK2 with PT10? miketeachesclass Pro Tools 10 1 11-03-2011 03:41 PM
Does cptk2 come with DINR le? Shatzer Pro Tools 9 6 02-08-2011 01:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com