Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-23-2019, 04:25 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,268
Default Namm 2019

I'll be around the Avid booth throughout the show so please stop by and say hey!

And in case you haven't already heard, we'll have a raw video stream available for the first few days in Avid Link.
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2019, 01:32 AM
Jeezer Jeezer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: GB
Posts: 65
Default Re: Namm 2019

I'm getting no sound in avid-link on windows 10, everything is set right, meters are moving as if there should be sound (in volume panel) everything else on the net is giving sound just not avid-link!

Any ideas? It's also set specifically to the correct outputs on my prism interface same as everything but still no sound. And yeah the volume is up in the app and on the video (currently testing the live NAMM pre-amble vid)

thanks


googled no sound in JW player and all I could find was something about cookie/cache and some settings that aren't exposed to the end user in the Avid-link app so can't do anything about it!?

https://softron.zendesk.com/hc/en-us...o-in-JW-Player

ok grabbed it on play store it's on there but go to avid connect 2018 app then find it in the 'all apps' area. installed... STILL no sound even on my tablet. Are you playing a muted video here AVID?

update:
I guess the last part was right, AVID Staff said no sound till stream (even though a video was looping as if with sound for the past hours which was confusing and caused a few people to go problem hunting)
__________________
Windows 10 | i7 8700k Coffee Lake 6c/12t @ 5GHZ all cores | 3333mhz 32GB CL14 GSkill RJ Ram | 970 Evo SSD | PT12 HD @ 88.2k | ICON D-Command | Prism Titan Converters

Last edited by Jeezer; 01-24-2019 at 07:59 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-26-2019, 10:22 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,268
Default Re: Namm 2019

Ah, yes. Sorry for the confusion! Live stream just started for today and it’s working fine here on my iPhone.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best Imac for Protools 2019 larsongs Pro Tools 2018 133 01-06-2019 12:23 PM
Looks like at least 2019 before new Mac Pro K Roche Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 04-19-2018 06:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com