Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #191  
Old 10-20-2018, 02:42 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,872
Default Re: 2018.7 So Far...

Quote:
Originally Posted by 64GTOBOY View Post
A the bottom left corner of the midi editor window was a faint gray triangle and I clicked on it which turned the display from fuzzy wide "keys" with no grid lines to skinny/more/sharper keys with all the lines displayed and everything working. I guess its some kind of expanded visual mode that I accidentally set that one computer to. I actually haven't tried the laptops to see if I could make them display the fuzzy/useless version. So , fixed, sort of. Anyway it works so I guess I will live with the skinny version.
Great, as long as you can get work done. Let us know about the laptops.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #192  
Old 10-20-2018, 03:06 PM
64GTOBOY's Avatar
64GTOBOY 64GTOBOY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Houston
Posts: 681
Default Re: 2018.7 So Far...

I checked and both laptops are normal. Just for grins yesterday I tried to get the "messed up fat fuzzy" edit window to come back and it wont. So I have no idea what was going on there-if I was to guess it was something in PT preference file that wasn't jibing with the new monitors. PT sure can be weird
__________________
Dell XPS 8900 i7-6700K CPU @ 4.00GHz 32 Gig Memory:Seagate 2 TB,1TB,4TB,500gb EVO OS Windows 7 Ultimate
PT 2019.6 Native through A&H Qu-32
Reply With Quote
  #193  
Old 10-24-2018, 08:04 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,872
Default Re: 2018.7 So Far...

Yes! There are times when the smallest hidden setting can make all the difference.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #194  
Old 10-24-2018, 03:07 PM
xrekcor's Avatar
xrekcor xrekcor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Australia
Posts: 590
Default Re: 2018.7 So Far...

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
Yes! There are times when the smallest hidden setting can make all the difference.
I’ve been looking that in my partner for many a year, she has it hidden well
__________________
Rob
———————————————————————————
MBP 15” 2018 macOS Mojave 10.14.5 Touch Bar and ID
2.2GHz 6 core 8 gen Intel Core i7 processor (TB’s to 4.1GHz)
32 Gb of 2400MHz DDR4, 1T SSD, Magic Mouse and Keyboard
Pro Tools 2019.6-23.#, Cubase 9.5, Yamaha TF5, UR44, BEHA4700
........and a bowl of M&M's
———————————————————————————
Reply With Quote
  #195  
Old 10-25-2018, 06:02 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,872
Default Re: 2018.7 So Far...

Quote:
Originally Posted by xrekcor View Post
I’ve been looking that in my partner for many a year, she has it hidden well
Hi Rob,

Is there something in particular we might try to help you with?

And, how's the carpal tunnel coming along?
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #196  
Old 10-27-2018, 02:47 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 490
Default Re: 2018.7 So Far...

Hey guys, after update to 10.13.6 my HD native is not being recognized... I've uninstalled and reinstalled hardware and nothing is working...
Would love some insight...
Seems to be related to gatekeeper... I've disabled it, restarted, the reinstalled, restarted, and allow button just sits there... Nothing happens when I click it... (yes- I've unlocked the lock...)
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *

Last edited by pqlior@mac.com; 10-27-2018 at 03:02 PM.
Reply With Quote
  #197  
Old 10-27-2018, 03:03 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,052
Default Re: 2018.7 So Far...

Quote:
Originally Posted by pqlior@mac.com View Post
Hey guys, after update to 10.13.6 my HD native is not being recognized... I've uninstalled and reinstalled hardware and nothing is working...
Would love some insight...
You tried reinstalling drivers?

“Not being recognized”... exactly what do you mean? What devices shows up in audio Midi settings? In playback engines?

You got security warnings in Systems Preferences/Privacy & Security you need to take care of?

In-situ macOS upgrades are always a bit more risky than clean installs, hopefully you did not do that.
Reply With Quote
  #198  
Old 10-29-2018, 06:39 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,872
Default Re: 2018.7 So Far...

Quote:
Originally Posted by pqlior@mac.com View Post
Hey guys, after update to 10.13.6 my HD native is not being recognized... I've uninstalled and reinstalled hardware and nothing is working...
Would love some insight...
Seems to be related to gatekeeper... I've disabled it, restarted, the reinstalled, restarted, and allow button just sits there... Nothing happens when I click it... (yes- I've unlocked the lock...)
We look forward to hearing back from you. Any progress?
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #199  
Old 11-03-2018, 06:22 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,872
Default Re: 2018.7 So Far...

Is anyone using the new Pace 5.0 update yet?
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.5 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #200  
Old 11-04-2018, 01:48 AM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 452
Default Re: 2018.7 So Far...

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
Is anyone using the new Pace 5.0 update yet?
yes..no problem here...everything seems smooth
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OS 10.13.5 - will PT 2018.4 or .5 work well or stay with 2018.13? blankpro Pro Tools 2018 4 07-11-2018 07:22 PM
Pro Tools 2018.3 / 2018.4 crashing when switching window configurations matthewmkb macOS 0 06-27-2018 06:33 AM
Upgrading from 2018.1 to 2018.3 with Application Manager lm183902 Pro Tools 2018 2 03-19-2018 04:41 PM
Reverting from 2018.3 to 2018.1 jamesleonard Pro Tools 2018 11 03-12-2018 05:21 AM
Xpand!2 2018 & Air Instruments 2018 lgreen100 Pro Tools 2018 16 02-15-2018 05:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com