Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-22-2013, 05:43 PM
29CountsNY's Avatar
29CountsNY 29CountsNY is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Saratoga Springs, NY
Posts: 530
Default First session with Pro Tools 11

So I did my first session with PT 11 today and I have to say that I was pretty impressed.
I can't remember the last time I upgraded PT and didn't have to worry during the first session about freezes while recording till I would get the Cores/%Usage squared away.

I ran 20 tracks (44.1/24bit) for 3 hours without one hiccup.

Smooth as can be.
I was thinking of going back to PT 10 to do the mix but I am kind of intrigued to see if I can get a good sound using the stock PT plugins.

That's the only thing missing, some plugins!!!
Everything else is sweet as HELL!!!!
__________________
www.montabonsound.com
www.29counts.com

Pro Tools HD 2019.5 | HD Native PCIe | Lynx Aurora 16 HD | HD I/O | Digi 192 | 2010 Mac Pro 12 Core 3.46ghz | macOS Mojave 10.14.4 | 48 gigs RAM | Tascam DM3200 | Crane Song Avocet II | Antelope Isochrone OCX | Universal Audio Quad & Duo | Waves Mercury + Studio Classics v10 & Abbey Road Collection
Pro Tools HD2 8.1.1 | 2 x PCIe Core Card | 2 x Digi 192 | 2009 Mac Pro Eight Core 2.26ghz
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2013, 05:52 PM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,012
Default Re: First session with Pro Tools 11

Actually I'm having a bit of fun just using the few plugs that I have that are working with PT11... Sometimes it's better to have fewer choices..
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
  #3  
Old 06-22-2013, 05:54 PM
29CountsNY's Avatar
29CountsNY 29CountsNY is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Saratoga Springs, NY
Posts: 530
Default Re: First session with Pro Tools 11

That's what I'm thinking.
Less options sometimes isn't a bad thing.
__________________
www.montabonsound.com
www.29counts.com

Pro Tools HD 2019.5 | HD Native PCIe | Lynx Aurora 16 HD | HD I/O | Digi 192 | 2010 Mac Pro 12 Core 3.46ghz | macOS Mojave 10.14.4 | 48 gigs RAM | Tascam DM3200 | Crane Song Avocet II | Antelope Isochrone OCX | Universal Audio Quad & Duo | Waves Mercury + Studio Classics v10 & Abbey Road Collection
Pro Tools HD2 8.1.1 | 2 x PCIe Core Card | 2 x Digi 192 | 2009 Mac Pro Eight Core 2.26ghz
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 9 crashes every time I open a new session or import session data Ryan Butler macOS 14 03-23-2014 07:53 AM
Pro Tools 8 crashing when I try to open a session or start a new session AbstractHabitat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-25-2012 04:58 AM
Session layout not being remembered after closing/reopening a session/Pro Tools! DJ Hellfire Pro Tools 10 1 12-23-2011 12:05 AM
Pro Tools HD 7.4 zipped Session wont open in Pro Tools SE Lyvewire Pro Tools SE and Essential (Mac) 3 03-01-2011 04:41 PM
Opening a pro-tools HD session on a windows Pro-Tools LE M-powered system rhodamorgan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-21-2010 05:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com