Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-19-2011, 07:09 PM
dreamslide720 dreamslide720 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: pittsburgh PA
Posts: 51
Default missing plug ins on 8.0.5?

ok so i was one of the people who had the 003 that wasn't working with anything past 8.0.3cs2, i got 9 for my laptop, everything works fine. i have an old xp computer running 8.0.2 everything running fine. on my win 7 64bit build after the whole 8.0.3cs2 issue the drivers came out for 8.0.5 my 003 still occassionally freezes but if you exit the program and turn the 003 on and off it works fine for a couple hours no biggie, what is a issue however is some of my plug ins from the complete tool kit aren't showing, particularly smack, the mp3 codec isn't working, dinr noise reduction isn't showing, and when i first installed that(complete toolkit) and the instrument pack some things would install some things wouldn't and i pretty much had to reinstall strike and transfuser like 7 times each then relink the content 5 times. it works now don't care, however smack will not be recognized, and whenever i have a session using reason via rewire i get a message saying that i need to setup reason. but if i lunch the rewire plug in, then manually relaunch reason it works fine. it wasn't doing that before or i would have this convo with propeller heads. all and all is anyone noticing they are missing pro tools plug ins now that they are using 8.0.5? i understand 3rd party plug ins may be an issue, but not the digidesign/avid/air made ones
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug ins Missing (Kontakt, POD Farm) from Pro Tools 10 Plug-in list smythmakesmusic macOS 28 05-13-2017 04:41 AM
Missing Plug-In RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 0 08-02-2012 08:06 AM
Plug ins are missing!! Herschelc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-27-2009 11:12 AM
Missing Plug-Ins redlinefoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-20-2007 02:30 AM
Missing Plug Ins parabola 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-14-2006 01:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com