Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2009, 09:17 AM
jacej jacej is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Default SPDIF out on Digi rack 002

Hi, does anyone have this problem. I have a Presonus central station that I am trying to monitor through and cannot get the S/PDIF out from the 002 to be seen or heard on via PT 7.3, or 7.4, or 8.0. As soon as I open iTunes everything works. This has got to be something simple that I can't figure out.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ELEVEN RACK as a Processor only VIA SPDIF Dark Oasis Studios Eleven Rack 11 08-15-2013 12:04 AM
Digi 002 Rack SPDIF Out not sending to my headphone amp Robusto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 18 07-06-2013 11:27 AM
Digi 96io - can you mix Optical SPDIF and phono SPDIF? buckaroo Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-24-2009 11:20 AM
PT 002 Rack SPDIF not seeing Rosetta 200? rastro2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-15-2009 12:27 PM
Alesis ML9600 spdif to 002 rack nhwinni 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-14-2008 10:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com