Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-12-2005, 08:12 AM
Gibsonexpl Gibsonexpl is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canton, MI
Posts: 30
Default Garage Band / Reason / Pro Tools

Hi. Can someone tell me what I have to do in order to use Reason (adapted) & Garage Band within Pro Tools????? Reason does show up under the Plug-ins, but I do not where to go from their.

Is it possible to use Garage Band in Pro Tools or can I / do I create in Garage Band then import into Pro Tools? Thank You.....
__________________
Computer Specs:
Apple G5
Dual 2.7gHz
2 gigs o' ram
Tiger
Reply With Quote
  #2  
Old 07-12-2005, 08:26 AM
Gkyaun Gkyaun is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Atlanta GEORGIA, Usa, earth
Posts: 151
Default Re: Garage Band / Reason / Pro Tools

To use Reason in Pro Tools put the Reason plug-in on a stereo aux track, and then you should get a small plug-in window that has "Rewire" on it and on this window select "Mix L-R". Start Reason. Actually, when you insert the plug-in on my computer, it starts Reason automatically. After it loads, you should be ready to go with routing MIDI in and out of PT.

As far as i know, Garage Band supports Rewire, but only as a host, and not a slave.
__________________
sincerly mine, always and forever,
Gkyaun

go left next time
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools and Garage Band tomyco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-07-2011 08:30 AM
Pro Tools and Garage Band caine27 General Discussion 1 10-10-2011 05:09 PM
Garage Band with Pro Tools LE 7? sjmagri 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-18-2006 11:55 PM
PRO TOOLS 6.4+GARAGE BAND+REWIRE O.T.T.O 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-10-2005 08:42 AM
Using Garage Band with Pro Tools? ragbor MIDI 0 06-24-2004 12:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com