Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-17-2019, 04:01 AM
MusicMadness MusicMadness is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: UK
Posts: 75
Default Delay compensation not working

I find delay compensation in Pro Tools not working properly. I have 2 kick tracks perfectly aligned. With delay compensation off they add up perfectly, the same when they have the same plugins in chain but when I deactivate one, there is phase misalignment, level drops and low end is gone. I work in 2018.1 but also downgraded to 12.8.3 to check if there is any difference and there's not. Can someone explain how should I use delay compensation to get most of it?

_________________
looks like it's DeBleeder - when switched in bypass PT doesn't set delay compensation well.
Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2019-05-17 at 11.53.26.jpg (46.7 KB, 0 views)
File Type: jpg Screen Shot 2019-05-17 at 11.54.11.jpg (46.2 KB, 0 views)
File Type: jpg Screen Shot 2019-05-17 at 11.54.53.jpg (46.0 KB, 0 views)
__________________
PT HD 2018.1, Mac Pro 2013, Digidesign Command 8, Focusrite Clarett 2Pre

Last edited by MusicMadness; 05-17-2019 at 04:52 AM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Delay compensation not working when committing?? Peters86 Pro Tools 12 5 02-15-2019 06:57 AM
Plug-In Delay Compensation not working nyladude Pro Tools 2018 12 02-19-2018 08:13 PM
Delay Compensation not working Antiphones Pro Tools 12 14 09-05-2017 12:15 PM
Delay compensation not working right on inputs? Luigi2000 Pro Tools 12 10 10-03-2015 01:29 PM
Automatic Delay Compensation not working like it should Edgur Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 08-19-2009 07:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com