Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-12-2019, 08:57 AM
BCnSTL's Avatar
BCnSTL BCnSTL is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: Flyover states, USA
Posts: 173
Default Eleven Rack Drivers w/macOS 10.14.6

Oddly - I have to use the previous-gen 11R drivers (v1.2.12) instead of v1.2.13 in Mojave to get the proper behavior. The 1.2.13 drivers don't mute the rig output in PT. I've tried the usual workarounds - no joy. 1.2.12 seem to work fine.

Anyone else see the same thing?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack Compatibility with MacOS Catalina guijacobucci Eleven Rack 20 02-17-2020 05:14 PM
Eleven Rack Drivers v1.2.9 YYR123 Eleven Rack 13 05-23-2016 04:02 PM
Eleven Rack Problems with USB e Drivers DaniTo Eleven Rack 1 06-23-2012 07:05 PM
How/Where are my eleven rack drivers... leblanc74 Eleven Rack 19 03-31-2011 08:35 PM
Eleven Rack in system settings of MacOS clausiii Pro Tools M-Powered (Mac) 1 12-20-2009 08:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com