Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-07-2007, 11:26 AM
DontLetMeDrown DontLetMeDrown is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 221
Default Faders won\'t move

I just brought home a Pro Tools HD session (which is supposed to open in LE). Ever since, my edit view has been rendered useless. The volume and pan faders will not move. Even if I open a new session, the mix view faders and pans will work until I touch a fader on the edit view, then none work anymore. Any ideas? Anyone had this happen before? Maybe a setting I'm overlooking? I tried resetting inputs and outputs but no luck. Not sure where else to look.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Faders won't move Cal D Pro Tools M-Powered (Win) 4 11-30-2014 07:48 PM
move all faders at once CHEEZGRITS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 02-16-2005 09:41 PM
002 Faders Don't Move Brand X 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-13-2003 08:01 AM
anyone using an 03D to move faders in PT? noize Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-01-2002 12:52 AM
Faders don't move.. Michael Knox ICON & C|24 5 07-16-2002 08:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com