Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2000, 01:54 PM
Paul Alvarez Paul Alvarez is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Livermore, CA, USA
Posts: 114
Default Initial Set-up Questions

Hello all,

I finally got my G4 and installed the hardware and PT software last night (still need to install my second internal HD). When I launched the Demo Session, all I initially heard from the monitors was "static". In the mix window, I turned the master volume all the way down and very gradually started to turn it up. I was finally able to hear the session faintly and then with adequate volume, however, I barely had the fader engaged.

Did I do something wrong in the installation? Is there something not obviously noted in the set-up manual that I missed? I would have thought I could get much more fader control than I am getting.

Thanks,

Paul
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2000, 03:40 PM
lwilliam lwilliam is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Valencia, CA
Posts: 5,094
Default Re: Initial Set-up Questions

See if the apparent volume is also low coming out of the headphone output. If it's fine there, then you've probably got a mismatch between the digi outputs and your monitor.

Make sure the monitor volume knob is turned up close to full (on the front panel of the 001).

What you described isn't the way mine worked.



------------------
LW
__________________
Larry

PTLE8/002r;OS 10.6.4 2 x 2.26Ghz quadcore,6GB RAM, Waves Platinum, many other plugins...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Initial Startup S.TaylorRCC Windows 2 08-01-2011 08:27 PM
Besides the initial problems-PT8 VRW12 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-21-2009 11:41 AM
Initial PT questions manyrains 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-20-2009 07:24 PM
Help With Initial Set Up of MAC PRO DEXTERITY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 04-08-2007 01:14 PM
Help on initial installation . . . GeorgeV419 Digidesign Hardware & Software 1 06-25-2002 05:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com