Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-07-2014, 04:37 PM
mickeyrouse mickeyrouse is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Beaumont, Texas
Posts: 163
Default Can't make initial launch of PT 11

After the ordeal of trial and error of iLock and it's supposed handshaking w/ PT 11 (God only knows if it's going to work every time) I can't get this damned thing to launch. First it tells me that is a naming issue (Mark? Sally? Bubba?) with the NTFS drives. Wha? And there may be loss of plug-in authorization. Plug-in What? Then the next thing says there is an improper or missing authorization of Elastic Audio. Hmm, that's not in the manual either....And that they failed to load. So? Oh and I couldn't make the requested moves to an unused folder. And then the ASIO device is configured for an unsupported buffer size. And shuts down. Honest, I have never done anything regarding buffer sizes.
I'm sure this going to be really great and all, but right now my old Sonar X1 is looking better all the time.
Any clues? Hints? Help?
Mickey in Texas
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help With Initial Set Up of MAC PRO DEXTERITY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 04-08-2007 01:14 PM
initial m box installation terguth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-08-2005 02:52 PM
Help on initial installation . . . GeorgeV419 Digidesign Hardware & Software 1 06-25-2002 05:51 PM
PROTOOLS 5.1.1 INITIAL LAUNCH HANG bumpman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-23-2001 05:16 PM
Initial Set-up Questions Paul Alvarez 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-22-2000 03:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com