Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2011, 12:38 PM
FifthNation FifthNation is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: NYC
Posts: 1
Default Pro tools 10 registry error

Hi, first post.

I've just installed pro tools 10 on a 2011 Mac min duo for i7 8gb RAM with lion OSX. Using the saffire pro 40 and OSC mercury elite fw external.

Pro tools was copied from my MacBook in target disk mode.

Here are the issues. Pro tools oPens and runs after install but when loading gives a registry error and says 'please make sure this product is installed correctly' sometimes with number (-5000). It's seems to work fine otherwise - so far I have only done a test record of a box check. Worked ok, but sometime pt didn't load. Also I was not able to instal amplitude 3, structure free or te focusrite plug in suite that comes with the saffire pro.

Any insights into these issues?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Registry Error on Mountain Lion 2hip2b4real macOS 7 12-24-2012 11:11 PM
Registry error Please ensure this product has been installed properly halipino 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-03-2008 11:27 AM
The Comprehensive Buffer Error Registry vibrolux40w 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-15-2007 01:51 PM
VST to RTAS registry error HELP Joz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-20-2004 07:24 AM
Registry error stevensu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-01-2000 04:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com