Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 04-01-2019, 07:52 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,588
Default Re: Lost ilok

Quote:
Originally Posted by Gentoo View Post
Ok, I have purchased a new iLok. I went through the linking process in my account manager. When I log in, I see the old one there unless the name carries over.

Before I can activate a license and put it on this iLok, it is telling me that I need to surrender a license. Looks like from the original purchase. When I try to do that, it won't let me. And the continue button is grayed out.
Problems are most likely caused by you not following all the (complex) steps correctly, and other folks here cannot guess exactly what you have done.
Did you follow the Process for a lost iLok that was given earlier? What exactly have you done? Did you get responses from your RMA submission to iLok. Was the iLok synchronized or not... aka had you purchased iLok Zero Down Time? If not did you pay to create an Avid support case?
Reply With Quote
  #12  
Old 04-01-2019, 11:39 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,484
Default Re: Lost ilok

Quote:
Originally Posted by Gentoo View Post
...Before I can activate a license and put it on this iLok, it is telling me that I need to surrender a license. Looks like from the original purchase. When I try to do that, it won't let me. And the continue button is grayed out.
Pro Tools Perpetual Bundle (with 10/11/12) is the newer license bundle that added support for 12.6/higher and was deposited in your account in Sept 2016. It was never activated so it still needs your previous bundle to upgrade from (which you obviously can't do since the iLok containing that bundle is lost).

Found your support case and will respond to that, so please look for a case notice email...
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 04-02-2019, 12:00 AM
Gentoo Gentoo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: San Diego, California
Posts: 18
Default Re: Lost ilok

Ok, thanks Jeffro
Reply With Quote
  #14  
Old 04-02-2019, 12:08 AM
Gentoo Gentoo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: San Diego, California
Posts: 18
Default Re: Lost ilok

Yes!!!!! I am back in business! Thanks for the help and this iLok is attached to a chain so nothing ever happens to it.

Thanks again!
Reply With Quote
  #15  
Old 04-02-2019, 12:19 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,588
Default Re: Lost ilok

Quote:
Originally Posted by Gentoo View Post
Yes!!!!! I am back in business! Thanks for the help and this iLok is attached to a chain so nothing ever happens to it.

Thanks again!
Great you got it going. You should consider purchasing ZDT.
Reply With Quote
  #16  
Old 12-06-2019, 10:37 AM
johndoc johndoc is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: Glasgow
Posts: 4
Default Re: Lost ilok

Hi,

I lost my ilok back in 2015 and I submitted an RMA at the time ( I still have this ). I did not require Pro Tools at that time as I had changed careers and was working abroad. I have put together a small home studio for the first time in years and was hoping I could get my old Pro Tools 10 licence back.

I have submitted a case on avid using an old ACS code which seems to have went through. I always had a spare ilok and that is now synched to my ilok account and I am just running on PT first for the time being.

Can anyone confirm how long it will take to receive a response from Avid about this? and if I will even be able to obtain my old licence as the RMA was submitted back in 2015?

Case -03838673

Thanks Guys!
Reply With Quote
  #17  
Old 12-06-2019, 10:56 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,484
Default Re: Lost ilok

Quote:
Originally Posted by johndoc View Post
...I have submitted a case...
Welcome to the community. Will check on this and reply via case.
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 12-06-2019, 11:06 AM
johndoc johndoc is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: Glasgow
Posts: 4
Default Re: Lost ilok

Thank you Jeffro!
Reply With Quote
  #19  
Old 12-09-2019, 08:48 AM
johndoc johndoc is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: Glasgow
Posts: 4
Default Re: Lost ilok

Any luck with my case Jeffro?
Reply With Quote
  #20  
Old 12-09-2019, 02:24 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,484
Default Re: Lost ilok

Quote:
Originally Posted by johndoc View Post
Any luck with my case Jeffro?
Should be able to handle this today. Thanks for your patience!
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iLok lost... I can't transfer my licence on my new ilok... Sarney Licensing & Accounts 7 02-13-2019 09:18 PM
Lost iLok TaylorH macOS 5 09-28-2012 01:26 AM
HELP!!! I lost my ilok!!! CarlosGrether Pro Tools 10 3 04-20-2012 03:18 PM
Lost thread "Stolen or lost iLok" stargazer Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-18-2006 04:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com