Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-06-2019, 03:53 AM
STRstudio STRstudio is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Location: Atlanta ga
Posts: 4
Default having problems with pt10-HD3

Had to get a new used ProMac 09 4-core - 8g ram(for now), my 08 ProMac 8 core mountain lion had problems. I was able to pull the hard drive out of my old mac and put it in the new mac but now having problems. First, it sees 8 cores in the Pt playback setting and only has 4 cores in the mac? Then it played fine but when I brought up a session I was working on from the old mac and nothing was coming out of the system, no meters showing signal but pink noise was coming from some verb plugins on the aux and the meters were peaking. I rebooted and then it played fine? Then I checked out another song and did it again? Could this new mac have a problem too? Or has anyone heard of this and how to fix?

This is the first time I had to post to this. In my 16 years of using PtHD started with Pt6 HD3 PCI

I have 2-192 w 32 inputs and 16 outs, 3 PCIe cards, UA satellite plugins, control 24, PT 10.3.10, I'm happy with TDM still
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New PT10 User Problems roaster42 Pro Tools 10 3 11-16-2016 11:11 AM
problems with PT10 after reinstall magnusn macOS 4 08-09-2013 06:03 AM
Migrating to PT9 - Too many problems using PT10 MadDogRunner Windows 0 05-24-2012 12:55 PM
VST Problems in PT10 hbhunt macOS 3 12-30-2011 08:14 PM
OT: TL Space-Problems in PT10 HD! lownotesinc Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-07-2011 11:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com