Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-27-2006, 11:52 PM
kornerofmymind kornerofmymind is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Default Pleasee...Please... Help me a newbiee

Hey I just got a Firewire 410
And I also bought the Protools MPowered 7, not the demo one.
I have a MacBook Pro with Mac OS 10.4.8, I have installed the latest M-Audio driver, and also I have downloaded the Protools MPowered 7.1.1.
But somehow everytime I click the Protools icon, it will always say that I need to restart my computer. Again, and again.
Please, please help me. I am so blind in this kind of stuff.
I aprreaciate you guys attention.
Steven
Reply With Quote
  #2  
Old 10-28-2006, 04:40 PM
orez_lived orez_lived is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: California, US
Posts: 10
Default Re: Pleasee...Please... Help me a newbiee

Yea, I had the same problem. It was because I had 10.4.8, and my 410 could only handle 10.4.7
Reply With Quote
  #3  
Old 10-30-2006, 12:26 PM
SeanDerMan SeanDerMan is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 80
Default Re: Pleasee...Please... Help me a newbiee

Try downloading the latest 410 drivers. shut down the machine, disconnect the 410. boot up the machine, install the drivers. shut down, connect the 410 and switch the 410 power on, start the book, u will see firmware update in progress. Once booted fully, restart the machine then go to Prefs and in sound see if u have the 410 also. Now try openin MPPT. It worked for me. Good luck.
__________________
i7 920, Asus P6T Deluxe V2, Win 7 64bit Ultimate, Asus NVidia 8400 GS x2, UAD-1, Digi 003R Factory with PTLE 8.03, RME Multiface, Cubase 5 32bit.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP PLEASEEEE...HEALP..PLEASEE...Error, missing iLok authorization soundfactor135 Pro Tools 10 12 10-28-2012 05:55 PM
DAE error -6087 was encountered. Pleasee Help meeee!!! Bloody Maker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 28 02-22-2010 10:20 AM
I need serious advice and help with MBOX..pleasee. sleeve09 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-28-2003 02:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com