Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2010, 09:40 PM
fhagey fhagey is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 6
Default Bounce in Place?

The new Stand-alone-mode or ilok-only mode means more focus on in-the-box mixing and production. Does that mean there is a new bounce-in-place or commit-to-audio for virtual instruments and their plug-ins?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2010, 09:46 PM
captainhook captainhook is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 37
Default Re: Bounce in Place?

no Bounce in place or track freeze..... yet.

In the live stream earlier today, they hinted that they are listening to customers and since customers are saying that they want offline bounce and track freeze, that it will be on a future release of pro tools.

The question is how long it will take to get here.

This year I think it's all about ADC, new interfaces and an open software available to core audio and ASIO.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2010, 09:52 PM
SoundEng1 SoundEng1 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 161
Default Re: Bounce in Place?

Avid convinced me today, they are working hard to make things happen.
And Yes they are working on a bounce in place feature.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2010, 10:10 PM
fhagey fhagey is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 6
Default Re: Bounce in Place?

No 64bit, so we are still limited to 4GB RAM at most.
and no bounce in place?This is more like version 8.5 rather than 9.0.

The ability to use other interfaces is nice, but if you already own an HD3 rig this is kind of a let down.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bounce in place and full screen video? houser Pro Tools 11 0 08-05-2013 06:59 AM
'Bounce in Place' or 'Bounce to tracks'? Arkadi Pro Tools 9 8 12-01-2010 08:56 PM
'Bounce in Place' or 'Bounce to tracks'? Arkadi Pro Tools 9 0 12-01-2010 06:40 PM
Bounce in place for PT8 spacedude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-17-2009 04:13 PM
Bounce In Place, please pgripp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-04-2009 10:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com