Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2016, 09:14 AM
richieromano richieromano is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Rhenen
Posts: 1
Default Connect audio device to Fast Track C400

Hi all!

I've connected my c400 to my pc. And my c400 to my monitor set. Im also working on a mac on the road but when im home i want to connect my mac over my monitor set. I've now connected my mac into the front inputs 1 and 2 for stereo. And turned the fader up in my control panel on my pc. But its not stereo at all. I can hear and see it in cubase. I also turned channel 2 to right and channel 1 to left.

Does somebody know a solution?

Or is it possible to split the usb?

ciao
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2016, 07:18 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,721
Default Re: Connect audio device to Fast Track C400

I doubt you can split USB, but why not simply move the USB cable from the PC to the Mac?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M-AUDIO FAST TRACK C400 - 4 Inputs? mondoaction Pro Tools M-Powered (Mac) 5 01-19-2016 05:37 AM
M-Audio Fast Track C400 with Pro Tools 10? padawanjesus Pro Tools 10 1 08-14-2014 04:33 PM
Problem with M-Audio Fast Track C400 Ohio21 FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 2 08-19-2013 12:56 AM
Fast Track C400 with M-Audio Keystation 49e soulpatch007 Pro Tools SE and Essential (Win) 2 11-24-2012 04:18 AM
my Fast Track C400 can not connect to Pro Tools 10 rupestress Windows 0 10-30-2012 04:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com