Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2018, 12:06 PM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,947
Default Upgrade Question

I’m running PT 12.7.
I have a perpetual license.
What is the cost to update it to the current version?
Thanks
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 980X, 24GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce GTX 560, Windows 10 Pro 64 Bit, Pro Tools 12.4 Antelope Orion 32
Reply With Quote
  #2  
Old 11-23-2018, 12:38 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,404
Default Re: Upgrade Question

Pro Tools *standard*: Normally $299 if your plan has lapsed.

I would get over to Sweetwater Or other dealers and check out current promotions that will reduce this a bit. Sweetwater sales reps should be able to answer any questions.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-23-2018, 02:56 PM
ehaber ehaber is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: New York
Posts: 18
Default Re: Upgrade Question

And Avid is currently running a 20% off sale, so the various distributors (Sweetwater, Vintage King, etc.) should have upgrades and renewal at that 20% discount for the next week.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-23-2018, 09:30 PM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,947
Default Re: Upgrade Question

Quote:
Originally Posted by Darryl Ramm View Post
Pro Tools *standard*: Normally $299 if your plan has lapsed.

I would get over to Sweetwater Or other dealers and check out current promotions that will reduce this a bit. Sweetwater sales reps should be able to answer any questions.
Damn it!
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 980X, 24GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce GTX 560, Windows 10 Pro 64 Bit, Pro Tools 12.4 Antelope Orion 32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade Question mccannic Pro Tools 11 1 04-10-2013 02:18 PM
Upgrade question ZZR1100 macOS 2 05-14-2011 10:25 AM
Upgrade question - can I use mbox2 micro upgrade on 002 system? spreston 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-22-2009 11:22 AM
To upgrade, or not to upgrade? 'Tis the question.. knewbee Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 03-07-2005 09:09 PM
to upgrade or not to upgrade, that is the question paul m 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-06-2004 12:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com