Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 01-17-2018, 04:55 AM
madeinbelgium madeinbelgium is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Zonhoven (Belgium)
Posts: 1
Default Re: Digi003 with High Sierra

I have the same problem

new imac 2017 27"; 3.8Ghz
PT 12.8.2
digi 003
high sierra

I bought the new imac. With the old imac (PT 12.8.2 OS el captain; firewire 800 tot 400), everything went perfect.
With the new imac (PT 12.8.2, OS high sierra ; thunderbolt 3 to 2; thunderbolt 2 tot firewire 800; firewire 800 to 400) the imac doesn't recognise the digi003.


Anyone suggestions?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S6L AVB with OS X High Sierra brinnbacka VENUE Live Sound Systems 3 10-20-2018 12:52 AM
High Sierra jon9 Eleven Rack 0 11-16-2017 03:35 AM
High Sierra yet? mlavin00 Pro Tools 12 18 11-13-2017 10:09 AM
12.8.2R2 on High Sierra TrentWilliams Pro Tools 12 3 10-21-2017 10:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com