Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 08-06-2007, 06:31 AM
NickH NickH is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Henley-On-Thames, UK
Posts: 600
Default Re: Pro Tools LE Vista

Quote:
We're barely halfway through summer, so I don't mind that so much. But they could tell us some of the details. For example - Will it be a paid upgrade, or free? Depending on what version you're upgrading from? Will the same installer work on both XP and Vista? Stuff like that.
Don’t hold your breath, being a Digidesign customer is a little like being a mushroom.... You are always kept in the dark & sporadically you are sprinkled with bulls......

I kinda understand why they won’t release new product feature information, although having said that it’s not like PT is on the cutting edge feature wise, most of the competition is ahead in that department anyway... But pulling the Vista info from the front page & not even giving reason or timeline update (yes I know summer isn’t over, but ‘summer’ is a bit vague at best) I don’t think it would hurt them to give us a more accurate & specific month...



N
__________________
“It’s because you touch yourself at night... ”
System Specs
Reply With Quote
  #22  
Old 08-06-2007, 11:08 AM
JaRu JaRu is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 89
Default Re: Pro Tools LE Vista

Like I was saying in a recent post, my new computer was built before I was even aware if Vista incompatibility. My old XP system is having memory and CPU problem with Protools, mainly during playback. Vista, while it's not perfect, doesn't seem to have the same problems. I seen the Pro Tools for Vista notice back in March. I am wondering, should I go with something else that is Vista compatible until Pro Tools finally updates?
Reply With Quote
  #23  
Old 08-06-2007, 12:24 PM
kbruff kbruff is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 454
Default Re: Pro Tools LE Vista

dual boot win xp
Reply With Quote
  #24  
Old 08-06-2007, 12:52 PM
froyo froyo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 2,862
Default Re: Pro Tools LE Vista

Hello. For what it's worth there is a thread on Gearslutz about an upcoming Pro Tools release with 'Elastic Audio'. You can see in the current DigiZine where Dave Lebolt talks about it. This guy on the Gearslutz thread claims the release for this will probably be at the end of this month. So that will just add fuel to the speculation. Technically summer doesn't end until September 21st, and normally they release new stuff at AES which is in the first week of October, so I suppose it's not out of the realm of possibility (or probability for that matter) that it would be released then. Leopard also releases in October for what that's worth. Anyway, we'll see.

Here's the quote from Dave
Quote:
Last but not least, I want to give you a sneak peek at something for the future: We’re working on some major “elastic audio” features for Pro Tools that will revolutionize the ways you can work with tempo-changing or loop-based audio material directly inside Pro Tools. This new environment will use super-high-grade time compression expansion to make sure your audio quality stays intact; audio snippets will be automatically analyzed without any extra work on your part, and you can audition elements you might want to try against the materials in your session while the transport plays, with everything “in the groove,” so work is totally fluid. These capabilities are not an entirely new concept, but adding them alongside all the other goodies in Pro Tools is really exciting, and offers even more flexibility for your creative options. I’m pumped about using this stuff, and I hope you will be too...

That’s all the time I have for now... until next time!
The funny thing about this whole elastic audio thing is that they have been talking about this for about a year and a half now. Check out this previous thread from April of 2006.
__________________
froyo
Reply With Quote
  #25  
Old 08-12-2007, 11:30 AM
casperfun casperfun is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 489
Default Re: Pro Tools LE Vista

Do you think Santa will give us PTLE vista version? We been good since March.
Reply With Quote
  #26  
Old 08-12-2007, 04:47 PM
Aussie169 Aussie169 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Leongatha, Vic, Australia
Posts: 1,869
Default Re: Pro Tools LE Vista

I've heard that PT runs like a dog on Vista.
Reply With Quote
  #27  
Old 08-12-2007, 07:37 PM
77pro 77pro is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Canada
Posts: 818
Default Re: Pro Tools LE Vista

Yeah, I'll bet it does. Especially since there isn't a vista compatible version yet
__________________
003r/i7-930/LE 8.0.1 cs2 on xp
Reply With Quote
  #28  
Old 08-12-2007, 08:52 PM
Aussie169 Aussie169 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Leongatha, Vic, Australia
Posts: 1,869
Default Re: Pro Tools LE Vista

Quote:
Yeah, I'll bet it does. Especially since there isn't a vista compatible version yet
That's what YOU think
Reply With Quote
  #29  
Old 08-13-2007, 04:49 AM
casperfun casperfun is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 489
Default Re: Pro Tools LE Vista

Quote:
I've heard that PT runs like a dog on Vista.
Like a Greyhound or a lapdog?
Reply With Quote
  #30  
Old 08-13-2007, 10:38 AM
JaRu JaRu is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 89
Default Re: Pro Tools LE Vista

Why, do you have a Vista compatible PT or a way run it? My XP PT is basically down. The CPU can't even handle playback anymore.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 7 and Vista takeovertom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-01-2010 08:14 AM
Pro Tools 8 and Vista 64 Bit? zionchild 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 69 12-13-2009 03:09 PM
Vista 64 and Pro tools? digifriend 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 07-27-2008 05:56 PM
Pro Tools 7.3 Vista visualvideo Pro Tools M-Powered (Win) 1 06-25-2007 09:07 PM
PRO TOOLS ON VISTA anemicrock Pro Tools TDM Systems (Win) 2 09-23-2006 06:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com