Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2002, 02:30 PM
maslusher maslusher is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 60
Default Digi/System Output

Like everyone else I upgraded today. Everything is smooth except for the fact that I use to be able to switch the audio output between my soundcard and the 001. For instance when I use wavelab to master I would select the digi as my output so I monitored threw my studio monitors. Now when I go to do that I dont have the choice of selecting the 001. Please Please someone tell me how to fix this. Thanks in advanced
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2002, 02:36 PM
SoundWrangler SoundWrangler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 373
Default Re: Digi/System Output

Look further down on the same page where you downloaded 5.3.1 (here) there's an updated ver. of the WaveDriver.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2002, 03:22 PM
Voideco's Avatar
Voideco Voideco is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Alkmaar, Netherlands
Posts: 865
Default Re: Digi/System Output

Quote:
Originally posted by SoundWrangler:
Look further down on the same page where you downloaded 5.3.1 (here) there's an updated ver. of the WaveDriver.
<font size="2" face="Verdana, Arial">This may be a stupid question, but those plugins listed on this page, are they free? I heard that in the 5.3.1.-update the usual plugins are already included. The list on the page contains a whole lot of additional plugins. Is this a long awaited availability of 3rd party software that we now can download for free (I did), or can I expect a huge bill now?

Btw., I downloaded the 5.3.1. update, but I have no Win XP cdrom yet. If all this software is really available for free, then I might consider to upgrade. I mean, the list contains two Focusrite plugs, an Mp3 converter and a lot of stuff more, quite appealing alltogethter. But so far I never had any problems with W98SE, and this little tweakhead here loves so much to have an OS with Internet Explorer torn out, so I have no particular reason to take the step. But if the software on the page listed above comes free with PT 5.3.1., then I'm really having a hard time sticking with W98SE.
Voideco
__________________
Mac Book Pro 2016 Retina, Quad core i7, 2,5 GHz
16 Gb 1600 MHz RAM, 256 SSD drive, 500 Gb SSD USB3
OSX Sierra 10.12.5, PT 12.7.1, UVI Falcon 1.0
Metric Halo ULN8 Firewire Interface,
NI Komplete Control S49 midikeyboard
Shure SM57 mic, Beyer Dynamic M88 dynamic mic
2 Audio Technika AT4021 mics
Washburn w/Seymour Duncan PAFF humbuckers
Fender Strat w/Seymour Duncan Hot Strat pickups
LAG Western guitar, Koch Pedaltone preamp
Mesa Boogie Fifty/fifty Power Amp
Celestion speaker 12" 85 Wtts, Harley Benton 2 x 50 Wt.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-24-2002, 09:25 AM
maslusher maslusher is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 60
Default Re: Digi/System Output

Hey Soundwrangler thanks for the help. Its great being a part of an online community where I know I can always get great information in a timley manner.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Output with New System Allen Hallada 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-16-2013 09:28 AM
Lion 7.3 = System Output not possible via 003 25ghosts 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-09-2012 02:53 PM
192 output Dither.. output to Hear System Jeff E Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 07-22-2009 11:41 AM
No Output with New System Allen Hallada Pro Tools M-Powered (Mac) 5 07-07-2008 10:52 AM
Getting system sound output through the Digi oo1 jake9n 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-17-2004 12:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com